Video Sources 40249 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • NF WEB-DLply.mp4cage.com
Ejen Ali: The Movie

Ejen Ali: The Movie

Nov. 28, 2019Malaysia97 Min.PG
Your rating: 0
9.1 24 votes

Synopsis

After being accidentally recruited, 12-year-old Ejen Ali is embracing his role as a MATA spy and the only master of IRIS now. But unknown to Ali, MATA is developing a new improved version of IRIS, the IRIS Neo. When IRIS Neo starts being used for all agents, Ali begins to question his usefulness to MATA. He is approached by a mysterious person named Niki who claims to know about his missing parent’s whereabouts. Risking his loyalty to MATA, Ejen Ali will now embark on a thrilling chase to unravel those mysterious links.

Original title Ejen Ali: The Movie
IMDb Rating 8.7 798 votes
TMDb Rating 8.9 14 votes

Similar titles

One Piece Film: Z
Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan
Red Shoes and the Seven Dwarfs
Klaus
Cars 2
The Angry Birds Movie 2
The Good Dinosaur
LEGO Frozen Northern Lights
All Dogs Go to Heaven
Detective Conan: Sunflowers of Inferno
Teen Titans Go! vs. Teen Titans
Trolls World Tour

(42) comments

  • Abang UcopMarch 3, 2020Reply

    Admin boleh upload lagi banyak tak movie malaysia punya.. 2019 punya movie ke

    • AnonymousJune 4, 2020Reply

      Xleh download min…kenapa erk?

      • AnonymousJune 7, 2020Reply

        Keluar error apa guna uptobox

  • johnMarch 3, 2020Reply

    mcm mne nk download, sape blh tlg ajarkan..plz

  • 99March 4, 2020Reply

    tak boleh donwload

    • AnonymousMarch 4, 2020Reply

      rujuk tutorial

  • pmfanMarch 4, 2020Reply

    boleh je dload. tq admin

  • IdrisMarch 5, 2020Reply

    Memang terbaik lah ????

  • nicolaiMarch 7, 2020Reply

    macam mna nak download n macam mana nak disable adblock?ada siapa2 bole tolong

  • WhyyymeeeMarch 8, 2020Reply

    Kalau boleh nak yg astro first version punya…. Mcm x lawa lah graphic… Bluray ada x admin

  • me youMarch 10, 2020Reply

    menyesal tak tgok kat wayang, best giler. sedih,lawak, plot twist sume cukup. thnks admin upload. muah ciked

  • JabbaMarch 12, 2020Reply

    Kenapa lps tekan continue die pegi ke website lewat.club

    • AnonymousMarch 12, 2020Reply

      rujuk tutorial

  • ⤤S™March 14, 2020Reply

    Kenapa dekat part yg kena tunggu 3 saat tu lama sangat!!! X dapat lagi padahal dh 30 minit dh kt part tu je

    • AnonymousMarch 14, 2020Reply

      mungkin browser ada problem.. boleh try browser lain ??

  • hafizMarch 14, 2020Reply

    smua movie jdi sama stuck dkt tunggu 3 saat try smua browser sama x boleh

    • AnonymousMarch 15, 2020Reply

      Try again

  • Herriey RaniMarch 14, 2020Reply

    Xbole la. Sangkut kat 3saat. Daa cuba sume browser

    • AnonymousMarch 15, 2020Reply

      Try again

  • zareefMarch 14, 2020Reply

    jadi mcm ni jgak, browser lain pn xbleh, mozilla, IE

    • AnonymousMarch 15, 2020Reply

      Try again

  • Budak AsramaMarch 15, 2020Reply

    mekasih ye, mudahkan kerja saya cari movie utk tayangan asrama…

  • AjaiMarch 19, 2020Reply

    Aik..smlm version WEB-DL baru nak download link dah tukar version HDTV..HDTV lagi clear ke atau mcmmn..

    • AnonymousMarch 19, 2020Reply

      new source…

  • UngkaMarch 19, 2020Reply

    Admin bleh tlong upload movie Fly by night x ? Movie 2019 director zahir omar

    • AnonymousMarch 21, 2020Reply

      done update

  • AjaiMarch 20, 2020Reply

    Owh..ok tq

  • FareezMarch 21, 2020Reply

    Ip x boleh dowlouad ke?

    • AnonymousMarch 22, 2020Reply

      ??

  • DiniMarch 25, 2020Reply

    Nape xleh download? Letsupload sy tnggu 1jm tk gerk ii pom

    • AnonymousMarch 25, 2020Reply

      mungkin server letsupload ada pproblem…

  • MashiMarch 25, 2020Reply

    Kenapa bila tekan link keluar page iklan je? Page download xde

  • Org kelateApril 6, 2020Reply

    Admin cite Kick x de ke

    • AnonymousApril 28, 2020Reply

      done update

  • sayaJune 1, 2020Reply

    Apa beza PPVHD TrowMalayHD dengan HDTV? Terima Kasih.

  • AnonymousJune 4, 2020Reply

    Xleh download kenapa min?

    • AnonymousJune 5, 2020Reply

      uptobox link still available..

  • HafizhJune 5, 2020Reply

    Admin..kenapa semua movie dh x boleh tgk..kenapaaaaa dulu boleh je

    • AnonymousJune 5, 2020Reply

      xboleh tgk ?? error apa yer.. boleh bagi tau x ?

  • nur hidayahJune 11, 2020Reply

    nak download simpan movie ni… ada versi yg cantik x yg xde logo watermark…. blu ray version ke

Report Dead Link and Stream